Notariaat in de Cloud. Wanneer kies je daarvoor?

7 augustus 2023

Ben je een notaris of notarieel medewerker en wil je optimaal beveiligd werken, ongeacht je locatie of het tijdstip? Kies voor Notariaat in de Cloud

Ben je een notaris of notarieel medewerker en wil je optimaal beveiligd werken, ongeacht je locatie of het tijdstip? In deze blog vertelt Matthias Van Snick, operations manager bij IT Provider, waarom Notariaat in de Cloud de perfecte oplossing is voor jouw notariaat.

Notariaat in de Cloud, wat is het?

Notariaat in de Cloud is een custom-cloudomgeving speciaal voor notarissen. Het is opgezet op het Beveiligd Notarieel Netwerk (BNN), een afgesloten en beheerd netwerk dat notariskantoren interconnecteert. Met een beveiligde verbinding via BNN en opslag in streng beveiligde datacenters van Proximus zijn je data altijd veilig. Zo weet je zeker dat je veilig kunt verbinden met alle Belgische notariskantoren, met de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat (Fednot) en al haar applicaties én werk je altijd in een beveiligde omgeving, ook vanuit huis of op verplaatsing.

Toegang tot al je applicaties en bestanden

Notariaat in de Cloud geeft je toegang tot alle notariële applicaties en al je bestanden, vanaf elk toestel met internetverbinding kan je een beveiligde verbinding met Notariaat in de Cloud opzetten. Daarnaast krijg je Microsoft 365 Business Premium, inclusief de volledige Office-suite, e-mail, communicatie- en samenwerkingstools, én – jawel – extra beveiliging.

Eén duidelijk aanspreekpunt voor al je vragen rondom IT

Met Notariaat in de Cloud van IT Provider hoef je je niet bezig te houden met IT. Bij IT Provider krijg je één duidelijk aanspreekpunt voor al je IT-vragen. We maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van security, proactief opgevolgd vanuit het Proximus Security Operation Center. Bovendien zorgen wij natuurlijk voor een goed werkende back-up van je gegevens en applicaties en beschermen we je tegen virussen.

Notariaat in de Cloud: Contacteer IT-Provider voor informatie op maat

Als je als notaris of notarieel medewerker op zoek bent naar een veilige, efficiënte en flexibele IT-oplossing, dan is Notariaat in de Cloud de perfecte keuze. Neem contact op met IT Provider voor informatie op maat en ontdek hoe we jouw notariaat kunnen helpen optimaliseren met onze cloudoplossingen.

Zin om geïnspireerd te worden? Volg dan onze LinkedIn-pagina.