codetwo-logomain400x177px-1.jpg

Centraal beheerde e-mailhandtekeningen CodeTwo Email Signatures voor Office 365 stelt gebruikers in staat om e-mailhandtekeningen en disclaimers centraal te beheren, te bewerken en automatisch aan e-mails in hun organisatie toe te voegen. De applicatie werkt aan de serverkant en stempelt e-mails met vooraf gedefinieerde handtekeningen en disclaimers die eenvoudig kunnen worden ingesteld via de beheerconsole van het programma. Hierdoor kunnen Office 365-beheerders uniforme handtekeningsjablonen maken voor groepen gebruikers zonder hen hierbij te betrekken.

E-mailhandtekeningen voor O365 - centraal beheren CodeTwo Email Signatures voor Office 365 maakt gebruik van een service die wordt gehost op Microsoft Azure-servers om e-mailhandtekeningen en disclaimers in te zetten. Er wordt een handtekening toegevoegd aan elke e-mail die voldoet aan de voorwaarden die zijn gedefinieerd door de beheerder. Het uitvoeren van de applicatie-engine (CodeTwo Email Azure Service) in de cloud geeft de toepassing twee belangrijke voordelen: er zijn geen limieten als het gaat om de e-mailclients van afzenders er is geen installatie aan de clientzijde vereist CodeTwo Email Signatures voor Office 365 is een systeem voor beheer van e-mailhandtekeningen met één glasplaat.

Tegelijkertijd maakt dit geavanceerde personalisatie mogelijk. De regels die u in het programma maakt, kunnen gebaseerd zijn op gedetailleerde voorwaarden en uitzonderingen, en uw e-mailhandtekeningensjablonen kunnen dynamische velden bevatten die worden vervangen door de Azure AD van een bepaalde gebruiker op het moment dat hun e-mail is gestempeld. Andere belangrijke kenmerken zijn: ondersteuning voor alle e-mailclients en mobiele apparaten volledige controle over de lay-out van de handtekening (inclusief de mogelijkheid om zijbanners toe te voegen, enz.) ingebouwde HTML-editor met handtekeningsjablonen optie om foto's van Office 365-gebruikers toe te voegen aan handtekeningen per e-mail tijdelijke aanduidingen op basis van de eigenschappen van afzender en organisatie snelle en eenvoudige implementatie.

Klik hier voor meer info: https://www.codetwo.com/?sts=6193